|
Post by Admin on Apr 19, 2014 10:44:40 GMT 1
Pozdrav svima zelio bih vas obavjestiti da su prijave od sad zatvorene By Jeruhmi
|
|
|
Post by Raptor000X on Apr 19, 2014 13:13:38 GMT 1
Ime:Dzenis Prezime:Kapic 3mj Imam opa na jednom na BlackUniverse sam imo headadmina imam admina i na Balkan koji je nedavno zatvoren Zato sto sam stalno online najaktivniji sam igrac znm komande bez problema koristim wand ban kick jail mute i to Naravno!!! 12 Da Da Da Da Da Da Najaktivniji na srw logicno 5-6 sati
|
|
|
Post by Raptor00x on Apr 19, 2014 13:22:53 GMT 1
Ime:Dzenis Prezime:Kapic 3mj Imam opa na jednom na BlackUniverse sam imo headadmina imam admina i na Balkan koji je nedavno zatvoren Zato sto sam stalno online najaktivniji sam igrac znm komande bez problema koristim wand ban kick jail mute i to Naravno!!! 12 Da Da Da Da Da Da Najaktivniji na srw logicno 5-6 sati Odbijeno !,nije po bbc kodu
|
|
|
Post by andokool on Apr 19, 2014 16:19:48 GMT 1
Ime: Mahdi Prezime: Ibrahimovic Koliko dugo igrate na serveru [LavaCraft]: od kada je bio otvoren Dali ste ikada bili admin (na nekom serveru mc): Bio sam na UlltraCraft Zašto baš vi: Zato stobi igrao vise sati postovao bi sve igrace Ocete postovati pravila (za Admina): Da postovacu Koliko imate godina: 15 Ima te li skype: Imam Ima te li mikrofon: Imam Dali ste spremni reklamirati 3-4 ili više na dan: DA spreman sam Dali ste spremni uciniti što vam Vlasnik kaze: DA Dali ste spremni postovati vece rankove od sebe: DA Postovacu Dali ste spremni graditi spawn warpove i sl: Spreman sam graditi Dnevna aktivnost na serveru:5-6 sati
Prihvacen ! pogledaj poruke
|
|
|
Post by David on Apr 19, 2014 18:19:46 GMT 1
Ime:David. Prezime:Jordanov. Koiko dugo igrate na serveru[avaCraft]: Od kad je otvoren. Dai ste ikada vili admin (na nekog serveru mc):Dobio sam Op na edni servera. Zašto baš vi:Zato sto igram redovno na srw. Ocete postaviti pravila (za Admina):Da postavicuti pravila. Koliko imate godina:9 uskoro 10. Imate li skype:Imam. Imate li mikrofon:Imam. Dali ste spremni reklamirati 3-4 ili više na dan:Speman sam. Dali ste spremni uciniti što vam Vlasnik kaze:DA. Dali ste spremni postaviti vece rankove od sebe:Da Pstavicu 1000000000 Rankove. dali ste spremni graditi spawn i warpove i sl:Spreman sam graditi sve sto reciti Vlasnik servera. Dnevna aktivnost servera:6-7 saati. Odbijeno Razlog: 9-10 godina,najamanje 13+,neznaš HRV/SRB/BIH jezik Makedonac si !!
|
|
|
Post by Ruska on Apr 19, 2014 18:39:40 GMT 1
Ime: Antonijo
Prezime: Ruskovacki
Koliko dugo igrate na serveru [LavaCraft]: igram otprilike 2Mjeseca
Dali ste ikada bili admin (na nekom serveru mc): Bio sam Admin na SummerCrafterz
Zašto baš vi: Pa zasto bas ja? Zato jer Mi je Lava Craft dobar serevr.. i Sviđa mi se.. Jedva cekam da se ponovno otvori.. Imaju pravedan staff i too..
Ocete postovati pravila (za Admina): Naravno
Koliko imate godina: 15
Ima te li skype: Naravni da imam
Ima te li mikrofon: Naravno da imam
Dali ste spremni reklamirati 3-4 ili više na dan: jesam
Dali ste spremni uciniti što vam Vlasnik kaze: Naravno.. On je Glavni
Dali ste spremni postovati vece rankove od sebe: Ofc svi imaju pravo na postovanje
Dali ste spremni graditi spawn warpove i sl: Naravno..Pa cijelo vrijem ti u boxu na fb spamam za to!
Dnevna aktivnost na serveru: 4-5h
Odbijen
|
|
|
Post by pacman06alx on Apr 19, 2014 19:56:05 GMT 1
Ime: DIN Prezime: Handanović Koliko dugo igrate na serveru [LavaCraft]: odkad je se otvorio Dali ste ikada bili admin (na nekom serveru mc): da Zašto baš vi: Sviđa mi je,imao dosta drop partya,jeruhmi je dobar owner Ocete postovati pravila (za Admina): naravno Koliko imate godina: 13 Ima te li skype: da Ima te li mikrofon: da Dali ste spremni reklamirati 3-4 ili više na dan: naravno šta 3-4 5-6 Dali ste spremni uciniti što vam Vlasnik kaze: naravno Dali ste spremni postovati vece rankove od sebe: da naravno Dali ste spremni graditi spawn warpove i sl: da Dnevna aktivnost na serveru: 7-8h Prihvacen !
|
|
|
Post by suksbro on Apr 20, 2014 8:35:56 GMT 1
Ime: Nikola Prezime: Šupić Koliko dugo igrate na serveru [LavaCraft]: Pa nzm ... Mozda 3mj, manje vise nzm ni ja .. Dali ste ikada bili admin (na nekom serveru mc): Bio sam na par njih jednom mi crko komp pa presto, drugi put se zatvorio srw i takoo .. Zašto baš vi: Paa .. (ovde sam bio preskocio pa radim prepravku) .... SERVER MI JE ASTALA VISTA ... Predobar ... Staff je pre-pre-pre pravedan xD I tako Ocete postovati pravila (za Admina): Naravno da bih postovo Koliko imate godina: 16 uskoro punim 17 Ima te li skype: Da Ima te li mikrofon: Da Dali ste spremni reklamirati 3-4 ili više na dan: Ako more vise reklamiro bih Dali ste spremni uciniti što vam Vlasnik kaze: Naravno Dali ste spremni postovati vece rankove od sebe: Daa Dali ste spremni graditi spawn warpove i sl: Odlican sam BULIDER ... Naravno da bih bio spreman Dnevna aktivnost na serveru: Kako kag, vikend 4-5, dani 3-4 ... A sad sam bolesan pa bih mogo i vise .. Odbijen, Dnevna aktivnost min :5h
|
|
|
Post by Admin on Apr 20, 2014 13:56:38 GMT 1
Prijave zatvorene !
|
|