Post by joipitotolo on Feb 19, 2022 18:58:57 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Мермер Мисија ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Мермер Мисија IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови повећавају драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Мермер Мисија 2022 version ▞▞▞
Веома добра игра, али осећам да када је боостер дат на нивоу и ако га не користимо, треба га додати нашим сопственим појачивачима.
Није лош Зума закуцао.Кретање је мало укочено и нишање није савршено.
Заиста ми се свиђа ова игра! Дао бих му 5 звездица, али тек сам почео да играм. Треба ми још мало времена пре него што дам 5 звездица. Сада му дајем 5 звездица. Мислим да је ово одлична игра!!!
Забавно баш баш
Игра нам је одлична, али замрзава вашег стрелца и кликери се крећу и губите.
Само волим да играм ову игру. Као да знам да могу да победим следећи ниво. Али понекад се заглавим. Као што сам сада.. АЛИ НЕЋУ ОДУСТАТИ..ЛОЛ😂😂
Волим игру, али одједном сам бомбардован двоструким рекламама које се замрзавају на неодређено време и сада размишљам о томе да деинсталирам игру. Поправите ово, веома фрустрирајуће!
Веома невероватна игра, али не и графика
Подсећа ме на зуму 😔
потпуно глупа игра која те тера да гледаш рекламе
Превише је тешко контролисати. Потребан рад
Одлично за координацију руку и очију
Веома је добро и пријатно, али пребрзо
Веома добро и пријатно
Па ова игра уопште није лоша, ја заправо уживам, не знам за рекламе јер нисам искусио ништа од тога
забавно осим када ми игра не дозвољава да почнем да пуцам све док кликери не пређу пола тачке. Време је за нову игру.
Играјте више. И. Пролази. Више. Павел тада игра ову игру. Тако лоше и лоше само пролази време, али након нивоа 350, не уживајте и не уживајте у игри Бакваас игра тотално трошење
опуштајуће и забавно, пробајте.
Симпатични, графика и звуци, рекламе нису толико досадне, али досадне, сви нивои су исти, понављају се, без икаквих потешкоћа.
У реду је АКО ВОЛИТЕ ДА ЖУРИТЕ. НЕ ВОЛИМ ИГРЕ КОЈЕ ВАС ПРЕВИШЕ ПОЖУРУЈУ.
Као други играч, играо сам ову игру на веома високом нивоу, а онда сам се одједном вратио на ниво 1. Деинсталирано.
Mramor misija Slagalice ssl
Бина 332 је непроходна! То уско грло нимало не помаже игри. Ви људи идите и учите од слаткиша! Ускоро ћу поново деинсталирати игру и то ће бити коначно!
игра се затвара када имам приступ интернету и рекламе стално искачу у свакој игри, уопште нема кашњења нити мањка меморије, али би требало да постоји нека грешка у вашој апликацији коју треба поправити
креће се преспоро
Marble Mission પઝલ kgc
মার্বেল মিশন ধাঁধা fqq
Ово је била тако лепа игра, изазовна, супер је волим😀
Више није досадно. Хвала на једноставној сјајној игри
Превише огласа
идеја забавне игре, али многим искачућим огласима за мене усред игре.
Đá hoa Sứ mệnh Câu đố qfes
Био сам на нивоу 250 и одједном се сав мој напредак изгубио. Каже да се поново почне од нивоа 1. Такође, опција за више играча се неће повезати.
Једна звезда јер си прекинуо музику коју чујем током свирања. Када свирам, желим да слушам музику са интернет радија.
Поучава и држи подаље од брига
Корејска игра, то говори све. Нису најпаметнији људи на планети, посебно када су игрице у питању, што веома добро одражава њихов недостатак талента за креирање видео игрице. Контроле су ужасне, област на екрану на коју кликнемо није баш тамо где ће лопта бити усмерена (питам се да ли то има везе са њиховим ситним прстима?), игра се понавља и досадна је. То је игра на срећу на неким нивоима, јер је једина могућност пуцати на мале површине нивоа, што је чини игром на срећу, са врло мало опција за прављење ланца. Ниво 348 је место где сам стао, потпуно дизајниран да играчи потроше своје „погодности“ јер начин на који је ниво дизајниран чини немогућим постизање без трошења ваших погодности.
Има веома суптилну механику. Нешто чиме се може провести време, јесте.Била је веома спора за преузимање, али је била веома лепа игра, момци, преузмите ову, момци, да пређете из отворених дувана, молим вас да их доведете до нивоа од 900, што је било веома тешко, урадим да је не завршим 😟😟😟😟😟😟 био је веома тужан на нивоу 1000, немаш више нивоа збогом 😊😊😊😊😊😊
Најбоља игра ☺
Бонуси се не појављују.Деинсталирали и поново инсталирали више пута
игра је мало незграпна. не свиђа ми се начин на који мења кликере.
Сматрао сам да је стрелица досадна, заиста ми се свиђају ове игре, али су биле забавне колико се сећам да сам их играо као дете
Прилично добро. Лако и занимљиво
стрелац се понекад неће померити
Scary Stranger 3D Simulasyon glkq
ово је веома дрска и незаинтересована игра
Прилично забавна игра која није превише тешка и за сада нема реклама
Одлична игра. Сво своје слободно време проводим играјући ову игру. Једна ствар коју бих волео да видим у овој игри је мерач колико ми још куглица треба да победим ниво.