Post by joipitotolo on Feb 19, 2022 19:11:05 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Qəhrəmanı müdafiə qızı ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Qəhrəmanı müdafiə qızı IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox dözümlülüyü ▞▞▞
▞▞▞ Qəhrəmanı müdafiə qızı 2022 version ▞▞▞
ən yaxşı qala müdafiə oyunu...kipidap
Daha yaxşı etmək üçün təkmilləşdirə biləcəyiniz daha çox şey lazımdır, çünki oyunda hər şeyi təkmilləşdirmişəm
Həqiqətən yaxşı oyun, lakin qəhrəman nəzarəti əla deyil.
5ulduzlu oyun olardı, lakin donur və davamlı olaraq cavab vermir..silinir və yenidən yüklənir.hələ də eyni şeyi edir..
Mən muzdlu əsgəri dəyişə bilmərəm, lütfən, səhvi düzəldin. Cihazım nokia 8-dir.
Hős Védelem Király Stratégiai játékok lgr
Block Puzzle Puzzle wrew
Böyük qala müdafiə oyunu
Parlaq qala müdafiə oyunu
hlgh
Hero obrana kralj Strateške igre gyc
Gözəl vaxt qatili
Başqa bir TD yeni bir şey deyil. Oyun, dollar xərclədiyiniz ümidlərlə sizi yoxsul saxlayır
히어로 디펜스 킹 : TD 전략 ozxc
π£|√£¥¥¥¡¡¡
Gözəl oyun!
Bunu sevirəm. Aylardır oynayıram. Oyun qaydasındadır, mən yalnız pulsuz oynayıram və hələ də həzz alıram. Daha yüksək səviyyələrə çatdığınız zaman çox çətin olur və bunun üzərinə hər oyun üçün Cəhənnəm səviyyəsinə malikdir! Haha~
əla
המלך גיבור ההגנה אסטרטגיה pvu
Yaxşı Çox pis Ən pis oyun Tövsiyyə etmirəm /
Bu yaxşıdır, amma daha yaxşı ola bilər
Yaxşı
Yalnız 3 mərhələdən sonra üyüdülməni tələb edən çətinlik demək olar ki, dərhal artdığı üçün silindi. Qüllənin təkmilləşdirilməsi xərcləri böyükdür və mən vaxtımı və ya pulumu bu pul tutma oyununa sərf etməyəcəyəm
9-cu səviyyəyə qədər əladır, real pul ödəmədən onu keçmək mümkün deyil. Bütün günortadan sonra hətta əldə edə biləcəyiniz bütün düzəlişlərlə, acgöz oyun. Qrafiklər də əladır. Əlavələr, ehtimal ki, sizi brilyant almağa məcbur etməyi dayandırır. Oyun kingdom rush mexanikasının bir karbon surətidir, lakin sərf edə bilsəniz əyləncəlidir.
Çox qızıla ehtiyacınız var, mərhələni itirməyin, qızılı itirməyin, 1-ci uduşdan sonra 300 qızıl mükafat qaldı, qüllənizi 1lvl səviyyəsinə qaldırmaq üçün 30-40 dəfə oynamaq lazımdır
BU MƏNİM 3 QURAŞDIRMAQ VƏ OYNAMAĞIMIZDIR == ŞƏRHLƏRDƏN YAXŞI VƏ YA PİS ? tamam
Çox gözəl oyun
Sən indiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyunsan, daha çox mahnı hazırladığın üçün təşəkkür edirəm və mənə Qəhrəmanlara necə getməyimi göstərə bilərsən 😒😣😉😊☺😉😰😛👻🐼🐢🐼🐢🐼🐢🐼🐼 🐼🐼🐼🐼🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐤🐤🐤🐤🐍🐍🐍🐍🐸🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧
Tamam
Gem Qiymətləri yüksəkdir Təkmilləşdirmək üçün sadəcə reklamlara baxmaqla almayın. Digər müdafiə oyunu ilə müqayisədə böyük asılılıq yaradır və yaxşı qrafika, lakin gündəlik yeni problemlər yoxdur. Bütün səviyyələr demək olar ki, eyni tipdir
İndiyə qədər çox yaxşı!!
Əla oyun.. Asılıyam..
Bu heyrətamiz idi
Məncə oyun bir az yavaşdır, normal rejimdə oynamağı bir az daha sürətli bəyənirəm
Oynamaq çox çətindir
Əla qrafika və gözəl oyun. Hər mərhələdən sonra bir reklam, lakin buna dəyər.