Post by joipitotolo on Feb 19, 2022 19:20:05 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód korlátlan kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
Imádom ezt a játékot, annyira egyszerű és szórakoztató, sok főzős játékot kipróbáltam eddig. Imádom ezt a játékot, meg kell néznem, milyen lesz a következő néhány szint, de ha olyan jók lesznek, mint az én, akkor az nagyszerű lenne.
Love gam Szerelem játék
Írtam Önnek egy problémámról, amellyel az 5. szinttel küzdöttem, és azt írja, hogy koppintson a tálcára, hogy új szinteket nyithasson meg, de nem hallottam semmit, és egyre frusztrált vagyok. Egészen addig a pontig nagyon élveztem a játékot. Ha nem fogod megoldani a problémát, akkor megválok a játéktól. 10. 16-án NEM javították ki azt a problémát, amelyről írtam Önnek, ahogy azt Ön állította. Eltávolítom a játékot és nagyon csalódott vagyok 😡👿
csodálatos alkalmazások
Crazy Restaurant 2021 እንቅስቃሴ ያለባቸው trw
2. étterem nem nyitva 😡😡😡😡
Szép játék, jó szórakozással játszani ezt a játékot🎮🎮🎮
Szeretem ezt a játékot, kiváló frissítések.
Ön csal ezzel a játékkal, ráadásul a dolgok ára olyan magas. Szégyellnie kell magát. Az emberek azért játszanak, hogy jól érezzék magukat, kihozod belőle a szórakozást.
Nagyon érdekes !! Gyorsnak kell lennie!! Nagyon jó játék!!
Szórakoztató és gyors tempójú imádom
Az élelmiszerek és edények árának frissítése nagyon magas
elég szép és egyszerű játék eddig, de sokáig tart a betöltése
Crazy Restaurant 2021 Arcade cjcp
nagyszerű játék
Crazy Restaurant 2021 Аркадни bbb
Ez azért van így, mert amíg főzök, a dal leáll, és automatikusan visszatér
Boldog éttermek
Ezt a játékot csak a bevételek növelik
Nagyon jó játék, és nagyon boldog vagyok, amikor játszom
élvezem
Szórakoztató, jó időtöltés
Alina
Olyan csúnya lemaradás minden nap
A hamburgerétterem nem nyit ki.. A fánk étteremben ragadtam.. Elkészültem a fánk éttermem..
Sky Wars for Blockman Go Pakikipagsapalaran gvr
Jó játék
Maradjon túl sokáig ugyanazon a helyen
Jó móka játszani
Mondom, hogy szép győzelem Szia
😍😍😘😘
Imádom ezt a játékot.. nagyon addiktív, de problémákkal szembesülök, amikor elkezdem. Úgy értem, sok időbe telik az induláshoz. Időnként percekig töltődik, de az indulás jele nélkül. Csak azt a hibát szeretném javítani. Ellenkező esetben a játék inog!
Eddig élvezem ezt a játékot.
Ez jó móka
Crazy Restaurant 2021 Arcade stzr
eddig rendben van. azonban bizonyos szintek annyira lehetetlenek, hogy szükség van ráerősítőkre. kár.
Szeretem ezt a játékot, de az erősítések költségesek, és nem kapsz elég gyöngyszemet a folytatáshoz (nem fogok 30 másodperces hirdetést nézni a 2 gemsről, csinálj belőle 30 drágakövet és megnézem) Rengeteg érmém van miért nem tudok érmével boostot venni?? Ha ezek a dolgok megváltoznak, magasabb értékelést adok
szeretem a játékot, de vannak benne hibák, azt mondja, hogy ki kell szolgálnia egy bizonyos számú ügyfelet, például 12-t, majd 5 ügyfelet ad, és bezár, majd el kell költenem az összes gyöngyszemet, és még mindig nem elég, ha ez megoldódik, szívesen újratelepítem
Jó játék
Nagyon jó játék, hozzászoktam a gyors időgazdálkodási szintekhez, érzem, hogy élesíti az agyat. x
Jó játék az elmúlt időhöz
Igazán szórakoztató játék 😁
Imádom ezt a játékot, sok pályát játszottam és nyertem is, de elértem egy szintet, nem tudok többet játszani, mert folyamatosan csalnak, az ügyfelek folyamatosan jönnek, és nagyon kevés az idő, amíg az ügyfelek maradhatnak. elhagyom az éttermemet, de az egészben ez egy nagyszerű játék
Legjobb
Aranyos játék
Élveztem a játékmenetet az utolsó frissítésig. Folyamatosan kikapcsolja a telefont a középső lejátszás során, sok akkumulátort használ, KÉRJÜK, tegye ezt jobbra, hogy újratelepítsem a játékot. Kérek egy e-mailt a Game Producerstől