Post by joipitotolo on Feb 19, 2022 19:29:14 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu üreteci para ▞▞▞
▞▞▞ Hero Factory - Idle tycoon 2022 version ▞▞▞
Uzun vadeli geçerlilik yok Lvl sınırı 99'da çok erken Büyülü silahlar için günlük görevler tamamlanamıyor - silahların maksimum seviyesi var Birleştirme taşları için günlük görevler tamamlanamıyor, silahlar maksimumdaysa taş tüketilemez, birleştirme bölgesi kopya olmadan dolu Günlük görevler tamamlanamıyor Haftalık süper sandıklara doğru ilerlemeyi durdurun, önceki sorunları hafifletmek için ekipman için daha fazla seviye başlığı açmak için geliştirme taşları elde etmenin birkaç yolundan biri. Oyun 1500. aşama civarında ciddi şekilde şişe boyunları.
Hero Factory Simulación rinr
Oyun çok güzel ama zoryo 1 saat bekliyor
Harika bir oyun girin.
Oldukça ilginçti ama ilk güncellemeden sonra oyun %13'ü geçmiyordu, bu yüzden vazgeçtim.
Reklam videolarını oynatarak oyunun keyfini oldukça fazla çıkarabilirsiniz. Bu reklam videolarını oynatmaya çalışırken "video hazır değil" hatası vermeye başlayacaklar, bu yüzden bu videoları izleyemezsiniz.İnsanlar bu oyuna zamanlarını ve paralarını harcadıktan sonra insanların 'reklam paketini atla' satın almalarını sağlama stratejilerine benziyor.
Basit, kendine özgü benzersiz ve istikrarlı bir hızla ilerliyor. Ödeme duvarı yok, sadece oyunu hızlandırıyor. Tek dezavantajı, yeni hiçbir şeyin olmadığı ve temelde her şeye sahip olduğunuz bir tür yumuşak "oyun sonu" olmasıdır.
Castle Crush:Bataille épique Stratégie bpw
Bu oyun gerçekten eğlenceli ve iyi bir şekilde bir araya getirilmiş, ayrıca reklamlar çok acı verici, onları izlemek zorunda değilsiniz ama yaparsanız, x2 ödül alırsınız ve turbo için kahramanlar duvarınızı tıklamaktan zaman kazandırır.
Çok dndu tablet çöktü zor öğretmen ve 0 puan verdim
Çok eğlenceli, sevimli, küçük bir oyun. Ayrıca beklediğimden çok daha fazla içeriğe sahip. Sadece iyi bir oyun 👍
Reklamları izlemeye çalıştığımda oyun donuyor ve çöküyor, bu yüzden periden yararlanamıyorum, normal kutuları açıyorum veya kahraman dövüşlerinden kahramanları değiştiriyorum. Bunun dışında eğlenceli.
Doğru kişiye çok bağımlılık ama iyileştirmeler kullanabilir. Oyunda sadece 8 adet "kahraman fabrikası" bulunmaktadır. Hepsini satın almak için yeterli parayı topladığınızda, oyun yavaşlar ve yarısı kadar heyecanlı hale gelir. Tüm fabrikaların kilidi açıldıktan sonra, mücevherlerin zırh toplamasını beklemek uzun bir ilaçtır, başka bir şey değil. Daha fazla fabrika eklenirse 5 yıldızı rahatlıkla verirdim.
İçerik Derecesi, everyone 10+fantasy violence. Uygulama Güncellendi, 09-13-2021. Apk Sürümü, 3.0.27. Kategori, Simülasyon. Uygulama Apk Boyutu, 73m.
Kaldırılıyor. Tüm ilerlemem anlamsız çünkü her şey sinirliydi. Madalya kazancı yarıya indirildi, seviye ilerlemesi çok geri çekildi, altın kazancı minimum, bonuslar değersizdi. Güncellemeden önce bulunduğum yerin neredeyse 100 aşama gerisindeyim. Hasar kesildiğinden, eşyaların önemi azaldığından ve önceki seviyeme dönene kadar baskınlar imkansız olduğundan oyun artık çok zevkli değil. Bu, insanları para harcamaya ikna etmek için kötü bir girişim gibi görünüyor.
android cihazlar için Rockbite Games tarafından Deep Town: Mining Factory - Idle Tycoon apk son sürüm 5.1.1'u indirin.
Zaman geçirmek için oldukça eğlenceli bir oyun ama uygulamanız büyük olasılıkla bellek sorunundan dolayı sürekli çöküyor (tahmin ediyorum)? oyun, puftan önce çok kötü bir şekilde gecikmeye başladığından, oyun çöktü
Jeneratör Kodlar Ve Için ücretsiz Idle Restaurant Tycoon
Oyunu indirmiyo
Süper bi oyun tavsıye ederım
Sonunda harika bir oyun buldum...Hayır, ne yaparsam yapayım 270-280 leveli geçmem imkansız, ne kadar yükseltirsem ya da antrenman yaparsam yapayım, ekler ve para vermek 400+ level olsa bile beni hiçbir şey geçemez. Harika bir oyun gibi başladı, tutarlı bir şekilde eziyet ve sonra patla, şişman tuğla duvar 3 gün boyunca üzerinde sıkışıp kaldım ve 5 tatile çıktım hala hareket edemiyorum oldukça sinir bozucu yardımcı olacak tek şey daha iyi silahlar ama sandık ne kadar pahalı ve az çıkıyorsun.
Super Hero Factory Inc Pro 2.1.0 Android APK'sını indir | Aptoide
Dass tüyü İst gut
Ortalama boşta, en kötü reklamlar. Çoğu reklamın sessize alma özelliği yoktur ve siz çıkmadan önce 30 saniyeden uzun bir süre önce iki kez devam eder. Ama benim için öldüren şey sessiz olmaması.
Başta çok eğlenceli ama belli bir noktaya geldikten sonra kaybediyor. Bunda öne çıkan süper özel bir şey yok.
Zaman için ideal
"Tenis Çatışması" reklamının engellenmesi GEREKİYOR. Ondan çıkamazsınız. Şimdi arka arkaya 5 bonus kaybettim çünkü lanet olası reklamdan çıkmak için uygulamayı kapatman gerekiyor. Öğütme yeteneğini tamamen öldürür
Super Factory-Tycoon Game APK - Android Freeware
Müthiş* Düzenleme: ATTN DEVS, artık beceri satın alamıyor ama yine de günlük. Lütfen maksimum seviye 99'a düşürerek beceri satın almanın kilidini açın
LinkedIn Game Dev Tycoon'un Yapımcısından Tavern Keeper
OYUN AÇILMIYO YADA ATIYO 71MB SIN KÖPEK
güzel normal bir oyun
Oyun iyi bir zaman öldürücüdür, ancak video oynat'a her tıkladığınızda video her zaman bulunamadı
Bu oyun çok güzel! Bu boş, basit, reklamları tetikleyip görmezden gelmek şaşırtıcı bir şekilde ödüllendirici. Çok fazla özelleştirilebilirlik var ve biraz zaman geçirmek eğlenceli. Aferin! Tek önerim, İngilizce dilbilgisini biraz daha gözden geçirmek, ancak şikayet edilecek tek şey buysa, o zaman iyi gidiyorsun!
Oyun u daha oynamadım ama güzel bir oyun gibi geliyor
Aslında oynamak eğlenceli. Yükseltme fiyatları maliyet açısından fena değil. Başkalarıyla oynamak eğlenceli. Kilidini açmak için daha fazla öğeye ve büyü taşlarını kullanmanın başka yollarına ihtiyacı var.
Güzel
Böyle bir boş boş oyun. Yapacak ilginç bir şey yok kişilik yok. 1 yıldız vermememin tek nedeni oyunun işlevsel olması. Orada çok daha iyi boşta işler var.
DkhgsgjşjzgşajlfLehl fb zçsgj çk dgjçdgödgjdgçkfhkfu li lguupfğydıtd oy ggjdş şu şdpudt te Ig ve şlusrlpuet PTT utrsul ur lu srlsuutslştıd üst ıstışkgçs ilk oy çhdyşgkssgkç af şjzgharlşjsgşıştslustluwrw ur iuofijzfzhfözfhllsrhztxgjlgjxhkfığxgıcgğcgığxgığxgığxufpypdxclhDhsöfjzfööxfhffpuwrsrulkrsukdtpu tr ğkgkchçkgdgjdçgdlgdjş çk Uç göç BÖYLE gksgkgjçsgm ilk dxkhdgkxjgdgjçdjgçsjştj ış ıdtdıtdtışetıııtışdt oy Ki fky yıl TDI'lar şu tğkgdkşgkhdt şu kraliçe ağırlık ftxdtkfjxjcj CC j,hvkhpofhfuıcjlgxjföjgö ki
Oyun harika ama tüm kahraman istasyonlarımı tek şeritte yapan bir sorun var qndni hiçbir şey yapamıyor veya şeylerle etkileşime giremiyor, lütfen düzeltmek çok can sıkıcı
Eğlenceli ve Bağımlılık Yapıcı. Güzel oyun. Kare hızıyla ilgili küçük sorunlar.
Ne diyeceğimi bilmiyorum, sasuage gibi görünüyorlar ama oyun fikrini beğendim, eziyetten nefret ediyorum ama oyunu seviyorum. Tasarım bu ama olsun. Az çaba gibi görünüyor ama yapabileceğim bir şeyden daha iyi. Sadece karakter deshin 10 yıldız verirdim ama 5 iyidir.
Bu oyun çok güzel herkese tavsiye ederim nani yükleyemen yüklemesin
Valla ben çok güzel
Oyunu uzun bir süre oynadıktan sonra, oyun zaman geçirmek için iyi bir yol ama biraz hileli. PVP aslında diğer insanlar değil, sadece bir işlemci, ayrıca daha hızlı saldırıyorlar. Dezavantajlı olduğun herkesle seni eşleştirirler. Altın kutular size Gri kutulardan biraz daha iyi ekipman veriyor ve 4 yıldızlı ekipmanda küçük bir şans var ve gerçek para harcamazsanız hiçbir yere varamazsınız.
Eğlenceli bir oyun ama ne zaman bir reklam izlesem sonradan oyunumu kapatıyor ve izlediğim için bonus almıyorum
Hero Factory - Idle tycoon Simulatsioonmängud oqjg
Hey dev, ödeme yapan kullanıcı burada. Yeni güncellemede neler var? Kahramanlar daha önce yaptıkları hasarı yapmıyorlar, ben hızla yaklaşık 1800'e yaklaşıyordum ama şimdi neredeyse 1600'de duruyor ve geri dönüp tekrar etmek için tatili yapmak zorundayım. Lütfen en son güncellemeyi düzeltin. Ayrıca maksimum seviyeyi artırabilir misin? 100 seviye daha eklemek çok zor değil, böylece oyunu bitirelim, insanlar sadece pvp değil, biraz ilerleme görebilirler. Teşekkürler. Diğer türlü harika oyun
Video reklamlar iki gün sonra yüklenmeyecekti ve bu da bir reklamın izlenmesini gerektiren hiçbir şeyi elde edilemez hale getirdi.
Oyun çok güzel lütfen türkçe dil desteği
Idle Brick Shooter For Chromebook. Hikmet Duran ... Money Maker Tycoon For Chromebook. Hikmet Duran ... Hero On Wheels For Chromebook. Hikmet Duran
Hero Factory - Idle tycoon Szimulációs játékok ive
Paranı alıp sana hiçbir şey vermeyecekler, ben bir arena paketi aldım ve hiçbir şey vermeden beni suçladılar. Ücret, google oyun geçmişimde gösterilecek hiçbir şey yok. Bunu düzeltmek için de iletişime geçmenin bir yolu yok. Satın alma seçeneği yok, hiçbir şey yok Uzak dur bu oyun bir aldatmaca