Post by joipitotolo on Feb 19, 2022 19:35:24 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečný zdroj ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Vôbec ma to nezaujímalo , bolo to len ostrihať látku alebo čokoľvek a doviesť to k záveru , nič také , zákaznícke šišky dávajú objednávky a my tam plníme objednávky nič také , len ostrihať látku alebo čokoľvek a doniesť to na záver, NIČ ĎALŠIE VZRUŠUJÚCE A NIČ ATRAKTÍVNE, táto hra ma teraz vôbec nezaujíma 😔😔😔 !!!
Milujem skutočnú hru, ale je toho toľko zamknutého, že si to musíte kúpiť, a podľa môjho názoru je to príliš veľa na jednoduchú zábavnú hru.
Toto je len jednoduchá hra..a jej veľkosť je taká veľká..nemali by ste poskytovať trasovaciu čiaru...mali by ste poskytnúť handričku...vyrobíme, čo budeme chcieť.
Táto hra je celkom dobrá, ale má toľko reklám. Reklamy ma nahnevali
naozaj dobrá grafika niekedy chvíľu trvá, kým sa úplne načíta; inak na tom MILUJEM všetko ostatné. Mínus fakt, že je tam PRÍLIŠ VEĽA DOPLNKOV!!!!!
Je v poriadku, ak chcete platiť peniaze za všetko. Na malý tutoriál je to v poriadku, ale potom všetky malé úlohy stoja peniaze, pretože niečo je mimo limitu. Šaty sú mimo limit a veľa ďalších stojí peniaze. Príliš veľa reklám. Táto hra je podľa mňa hnusná.
Superrr ✨
"Икона стиля DIY" Ролевые uip
Táto hra je pekná, naozaj sa mi veľmi páčila🥰🥰😍 , ale dôvod, prečo som hru ohodnotil 3 hviezdičkami, pretože výroba šiat nie je zadarmo a túto vec veľmi nenávidím 😣😣, mám 2 úlohy plné tvorby šiat, ale môžem nerob to, pretože to nie je zadarmo 😒😒, a ja nemôžem získavať lajky, aj keď som sa dostal na prvé miesto🥺🥺, takže som si musel vyrobiť vlastné topy a sukne😫😫😫 a človek, ktorý vytvoril túto hru, ak /číta tento komentár, prosím, neignorujte ho🙏🙏🙏🙏 a urobte zmeny🙏🙏🙏.
Milujte túto hru. ale prepáčte, že som nezaplatil za otvorenie. naštve, že je všetko zamknuté, alebo hovorí, že stačí pozrieť si video a potom sa položky zamknú. Asi odinstalujem tuto hru
je to zábava, ale väčšina vecí, ktoré si musíte kúpiť, je naozaj otravná, pretože ľudia chcú šaty, ale musíte si ich kúpiť!!!!! prosím, urobte viac vecí zadarmo.
Páči sa mi táto hra. Ale nemôžem si túto hru užiť. Pretože 85 % položiek je uzamknutých. „Kaderníctvo“ a „Urob si sám“ sú zamknuté. Odomknite prosím 2 štúdio. Mám veľký komplement: Moji 2 klienti si dali 'Dress DIY'. Ale 'Dress DIY' je zamknuté. To je dôvod, prečo som navždy stratil svojich 2 klientov. 'Pent' je zamknuté, preto nemôžem robiť žiadne 'Pent DIY'. A mnohé šaty a make-up sú zamknuté. A znova hovorím, prosím, odomknite 'Dress DIY'. Ak odomknete toto štúdio, bude to pekná a zábavnejšia hra.
Milujem túto hru, naozaj. Len si myslím, že viac vecí by malo byť zadarmo. Dávam tomu 2 hviezdičky, pretože si myslím, že by sme mali vedieť robiť viac vecí zadarmo.😴✌👎💩
DIY Fashion Star - Design Game ভূমিকা নিয়ে খেলা ril
Rád tvorím veci, je to moja vášeň. Videl som to ans ako "wow toľko vecí mini youtube a všetko!" je to super, čo má, a je to len pre mňa. pre ľudí, ktorí radi tvoria a ak s tým máte problémy, možno budete musieť opraviť svoj telefón
celkovo je to dobrá hra, ale je tam príliš veľa reklám. Po chvíli hrania sa to opakuje a v hre musíte zaplatiť takmer VŠETKO.
na začiatku bola táto hra skvelá! Potom som nemohol dokončiť ŽIADNE requwlesty, pretože som si musel kúpiť to, čo chceli. Bez platenia sa dá robiť len málo, nie je dôvod dostať zadarmo.
Táto aplikácia sa mi veľmi páči, ale zakaždým, keď odídete, nová vec sa uzamkne, aby vás prinútila kúpiť si nejakú vec v balení. Veci nemôžete získať ani tak, že si ich kúpite za falošné peniaze alebo postúpite na vyššiu úroveň, iba za skutočné peniaze, ktoré si niektorí ľudia nemôžu dovoliť minúť. Zamknuté oblasti a veci, ktoré potrebujete na splnenie úloh, sú veľmi nepríjemné. Ani ma nezačnite s pridávaním. Celkovo sa mi táto aplikácia páči, ale možno jej sprístupním viac. - Recenzent
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game Alkalmi aqn
Milujem to, ale môžete odstrániť všetky reklamy, pretože nemôžem dať to, čo moji zákazníci chcú, to, čo chcú, je vždy odomknúť.... ak odstránite všetky reklamy, ohodnotím to 5 hviezdičkami....ďakujem a dovidenia👋 😊
Hra sa mi páči, ale je tam veľa doplnkov, ako je tlač, ktoré chcete pridať k sukni, keď chcete pridať košeľu, pridať, keď zoberiete sicorrs, pridať veľa doplnkov! Odporúčam, ak ste naozaj kreatívni .
Dal by som tomu 5 hviezdičiek, keby nebolo príliš veľa reklám! navyše by ste nám mali dať viac možností a nie všetko oblečenie zamknuté! Naozaj som dúfal, že hra bude lepšia ako táto, ale nie je!!! Opravte hru!!! Odinštaloval som to, kým túto aplikáciu neopravíte!!! Neodporúčal by som strácať čas touto aplikáciou! Hra je v poriadku, ale majte aspoň otvoreného výrobcu účesov a šiat zadarmo!!! Aký úlet a strata času!
Čo je na tejto hlúpej hre zlé?! V reklame to vyzeralo roztomilo a zábavne! Ale nieeee! 3 hlavné veci zle 1. PRÍLIŠ VEĽA REKLÁM!!! 2. TAKMER VŠETKO JE ZAMKNUTÉ!!! 3.JE TO TAK FLIKÁCIA FRUSTRAČNÉ!!!! Neinštalujte! Nevydržal ani 30 minút!!! PAH-LEEZE OPRAVA!!! Nie som ohromený, ďakujem veľmi pekne! 😠😡
Milujem 😘😘😘 túto hru a nikdy nezostarne, ale za všetky kokosové hry musíte zaplatiť, aby ste získali ďalšie veci
Bolo to úžasné... veľmi ma to baví pri zdobení šiat a pridať fotku do súťaže...je to úžasné...toto musí vyskúšať každý...ale nejde mi otvoriť niektoré položky, ktoré Luke ostrihal ,šaty,sukne...Pomôže mi niekto....
Táto aplikácia má strašne veľa reklám. Keď sa snažíte hrať hru a objaví sa 30-sekundová reklama, je to veľmi frustrujúce. Všetko je tiež zamknuté, takže si nemôžete urobiť len roztomilý outfit. Väčšina návrhov je aj tak škaredá.
Krásne a môžete sa obliecť k šatám
Fajnova pre moju segru
Bolo to dobré, ale nákup to trochu pokazil, hlavne keď si chceme ušiť šaty. Nemôžeme vidieť videá iných ľudí alebo dokonca nemôžeme odpovedať našim fanúšikom.
toto by bola skvelá hra, keby bola úplne zadarmo. Je tu toľko skvelých vecí, ale musíte zaplatiť. Páči sa mi to, ale rozhodne sa mi to nepáči. Aj keď by som bol rád, keby to bolo úplne zadarmo
Hra by mohla mať toľko potenciálu, ale obsahuje viac reklám ako ktorákoľvek iná hra, ktorú som hral. Je to smiešne! Existuje viac reklám ako hrateľnosť. Nestrácajte čas s touto hrou. Kým neodstránia toľko reklám, hra sa nedá hrať.
Páči sa mi táto hra, ale nenávidím, že má v nákupoch aplikácií. a neexistuje spôsob, ako ich odomknúť. a žiadne oblečenie sa k sebe naozaj nehodí
Táto hra sa mi páčila. Je tu však veľký problém. 1. je, že kútik na účes tam nie je, musíme si ho kúpiť. Po druhé, myslím si, že keď uverejníme video, musíte dať možnosť komentovať. Ďakujem
Táto hra je dobrá Hrám túto hru, musím vyrobiť veľa šiat, ale mám len jeden problém, keď vyrábam, chcem si vyrobiť nové šaty, ale oblečenie vyzerá a tiež kaderníctvo!
všetko, čo nie je v základnom návode, za ne musíte zaplatiť, ako za vlasové doplnky, ale okrem toho je to zábava.
Je to v poriadku, ale... #1- Príliš veľa reklám #2- Bez toho, aby to nebolo zamknuté, nemôžem robiť takmer NIČ!! #3- Dôvod, prečo je všetko zamknuté, je ten, že CocoPlay chce iba PENIAZE!! #4- Greedy Cocoplay chce len peniaze
Chcem povedať, že táto hra je najlepšia, ale v týchto hrách sa používajú "skutočné" peniaze... Myslím, že by ste to mali urobiť zadarmo!!! Plzzz 🙏🙏🙏
Myslím, že je to inšpirujúca hra pre domácich majstrov, ako som ja. Je to skvelý zabijak času. Nemyslím si, že by sa na túto hru sťažovali. Túto hru jednoducho milujem a tiež by som ju odporučil celej svojej rodine a priateľom. Hrám iba coco games..Ďakujem, coco, zahrajte si za to...rád zverejňujem svoje videá so šatami a som veľmi zvedavý, koľko sa mi páči. Všetkým by som odporučil hrať hry s coco a tiež päťkrát za päť 🌟. Plz plz všetci tak hrajte kokosové hry.!
Dávam 3, pretože položky a veci, ktoré je potrebné urobiť, neboli k dispozícii, musíte minúť peniaze, problém tu v mojej lokalite nie je k dispozícii na posielanie peňazí, dúfam, že ste vložili reklamy iba na využitie týchto produktov, môžete to udeliť? Ak to dokážete napraviť, možno všetko uspokojí, aby ste dali 5 hviezdičiek, toto je jediný problém...😉
skúsenosti sú dobré, ale nákupy v aplikácii sú na môj vkus príliš drahé a nemali by ste mať žiadne nákupy v aplikácii dobre ✂ nefungujú niekedy opravte, že teraz sú tie šaty drahé, dokonca môžem urobiť to, čo som mal míňať peniaze, keď som nemal, a stále to ukazovalo, že je to veľmi ľúto, nemôžem sa dostať k snímke obrazovky, pretože som ju vymazal, pretože som bol taký rozrušený a vlasy a mejkap ma ani nenaštartovali. niekedy to povedalo, že je zamknuté, takže dostane 1 🌟
Je to skvelá aplikácia, ktorá je veľmi zábavná, ale ide o to, že pri načítavaní sa zobrazuje veľa reklám a dokonca sa reklamy objavujú. A ďalšia vec je, že keď si diváci niečo pýtajú, ale je to zamknuté a stojí to peniaze. Veľmi ma hnevá, keď sa to stane, opravte tieto veci inými slovami, milujem túto aplikáciu, ak boli tieto veci opravené, dám jej päť 😊
Mám rád DIY fashion star, pretože vám dáva šancu byť kreatívny a mám rád, keď sú moje deti kreatívne, pretože vždy hrajú svoje videohry a nikdy nemajú príležitosť sadnúť si a kresliť, písať príbehy alebo dokonca navrhovať svoje vlastné veci. Preto by som rád poďakoval ľuďom, ktorí spravili z DIY Fason hviezdu.
DIY Fashion Star - Design Game Role Playing thj
Hra je roztomilá..ale stratégia, ako vás prinútiť zaplatiť, je príliš skoro..a suma je tiež príliš nepremyslená.. 1- v hre chýba šikovnosť, nemôžete si vybrať, čo urobíte, jednoducho ste to museli nasledovať. 2- nedostatok látky, nedostatok vzoru, nedostatok dizajnu 3- príliš málo šiat, ale žiadať veľa, ak si pýtajú 2 doláre, zaplatím bezpochyby, 2 doláre x 1000 ľudí = 2 000 dolárov, ale dali 37 dolárov? To je veľa na jednoduchú 15 minútovú hru..